Скляні двері – лакшері стиль

Абсолютна унікальна візуальна концепція помешкання – головна перевага скляних конструкцій. Сучасні рішення припинили відсилати нас до палаців снігових королев, натомість пропонуючи безліч теплих, сонцелюбних варіацій. Скляні перегородки подвоюють простір, додаючи легкості усьому помешканню.

Попри красиву оптику і делікатний зовнішній вигляд, фізика конструкцій така, що двері, приміром, йдуть в один рівень по міцності із традиційними дерев’яними дверима, а інколи перевершують їх. Навіть така прикрість, як руйнація скла внаслідок дуже сильних механічних пошкоджень, не залишатиме гострих сколів.

Інтер’єри зі скляними перегородками суттєво відрізняються, адже виконання може базуватися на матовому або прозорому склі, відрізнятися за кольором скла і за текстурою. Фактично, скло може стати найсуттєвішою окрасою будинку, тому дизайнери у цьому питанні завжди «за».

За типом механізму відкривання це можуть бути маятникові двері, або розпашні – у певній мірі знайомі нам завдяки частоті використання у дорогих готелях та банних комплексах. Догляд за склом помилково вважають вкрай складним, однак, серед низки якісних засобі побутової хімії наразі легко обрати той, який надасть вашим поверхням максимально ошатного вигляду.

У перспективі офісу скляні перегородки – це крок до ощадливого використання електроенергії, адже при повноцінному доступі денного світла в усі куточки працювати стає легше і приємніше.